Lhad Dlaor- 100 år med Roald Dahl

Måndag 16. september kl. 11.15 har Stordal bibliotek gleda av å invitere alle elevane i  1  - 8 klasse til ei flott framsyning med Torunn Tusj : «Lhad Dlaor- 100 år med Roald Dahl». Framsyninga handlar om livet til forfattaren Roald Dahl.
Vi har lagt sommarlesavslutninga til dette arrangementet, og vil gjere litt stas på dei elevane som har vore med på sommarles.

Bokbad med Elisabeth Havnsund

Torsdag den 26. september kl. 19.00 vert det bokbad på Stordal bibliotek. Det er forfattar Elisabeth Havnsund som skal prate om serien Jenny Lyng. Det er Martine Rørstad Sand  som vil stå føre bokpraten med forfattaren.

Vinnarlykke i Bokåret 2019?

Alle som skriv namnet sitt på ein lapp og legg det i ei øskje vert med på ei trekking i desember.
Vaksne kan vinne eit termokrus med bokår-logo på.
Barn og unge kan vinne ein liten overraskelse.

Eventyrstund

Måndag den 2. september kl. 10.30 inviterer Stordal bibliotek til eventyrstund med Bjørg Moltu.
Då vil ho mellom anna fortelje om den lille larven Aldrimett.

Kodeord Sommarles

Her finn ein alle kodeorda til Sommarles 2019:

Kodeord Sommarles

Kodeord til Sommarles vert lagt ut her etterkvart som dei vert sleppte

Sommartid på biblioteket

I skuleferien er biblioteket ope berre på kveldstid mandagar og onsdagar.
Biblioteket er stengt i veke 28, 29, 30 og 31.

Kodeord sommarles

Kodeord til Sommarles vert lagt ut her etterkvart som dei vert sleppte.

"Folket og fjella" ved Eldar Høidal

Tirsdag 30. april kl. 19.00 i Grendasalen i Stordal.
Historia om Ålesund og Sunnmøre Turistforening (ÅST) er ei forteljing om gleda ved å ferdast ute i naturen.   - Eldar Høidal -

Bokåret 2019

I høve "Bokåret 2019" lanserer biblioteka i Møre og Romsdal prosjektet "Bok på veg". Dette er ein lesedugnad som skal synliggjere litteraturen gjennom å presentere 11 lesetema fordelt gjennom månadane gjennom heile året. Temabolkane vil kunne tolkast i vid forstand, og er meint mest som eit middel og enkel målsetting for lesing.
Første tema ut er: Bøker om å vere på reise.

Opningstider

Måndag        17.00 - 19.30